Hur man beräknar området taket för en Spray skumisolering

Spray skumisolering har blivit alltmer populärt som isolering av vindar. Lagt till i en befintlig byggnad, är det ett utmärkt sätt att avsevärt förbättra r-värde av vinden, hålla hemmet svalare på sommaren och varmare på vintern och sparar pengar också. Spray skum isolering ansökan är bäst lämna till proffs, men en viktig information måste du förse dem med när shopping för en entreprenör är det taket som ska täckas. Du kan lista ut med ett måttband och några enkla beräkningar.

Instruktioner

•Measure längd och bredd av på vinden taket i fötter med ett måttband. Anställa en assistent om du har stora områden att mäta. Vid mätning, bryta ned större områden i mindre segment vid behov ta hänsyn till längd och bredd av olika delar av taket, som takkupor eller alkover ytor.

•Spela in dina mått på en bit papper. Om du har haft att mäta mindre områden, skissa på en grov illustration av vinden layout och spela in måtten till diagrammet.

•Lägg till tillsammans längd och bredd av områdena du har mätt, inklusive eventuella separata områden du skissat upp i diagrammet.

•Multiply totala längd av totala bredd.