Hur man beräknar kubikfot för gasning

Som en husägare, kan du finna dig plågas av skadedjur såsom termiter. Ibland är den bästa (eller enda) lösningen att röka hela ditt hem. Det är bra att veta hur man beräknar kubikfot för gasning eftersom mängden bekämpningsmedel som krävs beror på antalet kubikfot. Detta är dessutom hur gasning tjänster normalt pris jobb, så du kan göra en uppskattning av kostnaden före tid.

Instruktioner

•Measure längd, bredd och höjd i huset. Multiplicera de tre mätningarna tillsammans för att hitta volymen i kubikfot. Till exempel, om huset är 60 fot lång, 30 fot brett och har 8-fots tak, 60 x 30 x 8 = 14.400 kubikfot. Om ditt hus är en icke-rektangulär form, till exempel en L-form, sönder huset i rektangulära. Mäta och beräkna delar separat.

•Hitta Kubikvolymen för någon källare eller krypgrunden under huset på samma sätt som när du lista kubikfot för själva huset (längd x bredd x höjd). Använda samma formel för garage eller andra kopplad sektioner som du kommer att röka.

•Calculate vinden utrymmen. De flesta vindar är lägrade (lutande). Om så är fallet, mäta längd, bredd och maximala höjden på vinden. Multiplicera siffrorna tillsammans, och dividera resultatet med 2 att hitta volymen i kubikfot av vinden.

•Lägg till volymen i kubikfot av varje del av huset, källaren, bifogade strukturer och vinden tillsammans för att beräkna totalen kubikfot för gasning.