Hur man beräknar Breaker Box belastning 200 ampere

Klarar din 200 amp breaker box krav sätta på det utan att skada breakers? Mappning av ut elektriska behov av ditt hem kommer att visa dig om du kvar på eller under 200 amp kapaciteten i din system.

Instruktioner

Hur man beräknar ampere för en brytare.

•Bestäm storleken på ledningar i dina kretsar. En 14-gauge tråd har en 15 amp betyg. En 12-gauge tråd har en 20 amp betyg.

•Kontrollera att varje brytare har samma amp betyg som tråd betyg. De kan ha olika ledningar och amp kapacitet, men var och en bör inte överstiga antalet ampere som brytaren kan hantera. Du hittar numret på Vippbrytare. Det har också en bar som ansluter två växlar på samma brytaren.

•Den standard spänning för ett hem är 120 volt. Om du har 12-gauge ståltrådar 20 ampere, multiplicera 20 ampere med 120 volt att få den totala mängden watt som ett särskilt krets kan hantera. I detta fall dess skulle vara 2400 watt. Gör detta för varje krets att hitta den totala wattal din brytare box måste hantera.

•Kontrollera varje armatur och utlopp i ditt hem eller byggnad. Lägg upp ampere baserat på ledningar.

•Som länge som du inte har mer än 200 ampere gå in din breaker rutan du bör vara bra, men kom ihåg att din totala watt belastning blir summan du fastställt i steg 3.