Hur man behandlar möbler för trä skalbaggar

Hur man behandlar möbler för trä skalbaggar

Wood skalbaggar kan snabbt skada dina möbler går att reparera. Wood skalbagge larvaen foder på insidan av trä och när de når vuxen ålder, de bar genom trämöbler till skapa en exit hål. När en trä skalbagge angrepp sker, kan ta bort skalbaggarna vara ganska svårt. Det bästa försvaret mot dessa skadedjur är att förebygga. När du har behandlat möblerna och bort trä skalbaggarna, vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder för att förhindra återvändandet.

Instruktioner

•Torka ytan av möbler i den rent med en trasa fuktad i svalt vatten. Låg en plast presenning på arbetsytan och ange den angripna möbler ovanpå tarp. Sätta på gummihandskar och ventilera området genom att öppna windows.

•Dilute insektsmedel med vatten. Eftersom varje varumärke skadedjursbekämpning har sin egen rekommenderade vägbeskrivning, se anvisningarna på etiketten för rätt vatten-till-insektsmedel förhållandet.

•Submerge borsten på en ren pensel i den utspädda insektsmedel. Låt överflödig vätska droppa bort pensel och in i skopan. Pensla kemiskt på möbler i den på samma sätt som om du målar.

•Fortsätt doppa borsten i insekticid och tillämpa det på trä tills du har grundligt täckt hela träets yta. Låt möbler luften torr i flera timmar.

•Reapply behandling om instruktionerna tryckt på att insektsmedel etikett staterna.