Hur man behandlar en ceder Fence

En ceder fence ger en vacker kant till någon gräsmatta eller hem. Cedar är en idealisk staket material eftersom det är en finkornig, långvariga trä som står upp för fukt och insekter. Cedar ruttnar inte lätt, och är ofta valet av människor som söker ett staket som är underhållsfritt. Följ dessa enkla steg för att korrekt behandla din ceder fence.

Instruktioner

Hur man behandlar en ceder Fence

•Inköpt en tydlig trä beskyddare. Thompsons varumärke är ett bra val, men det finns många att välja mellan på din lokala hem förbättring butik. Räkna med att betala mellan $10 och $20 per gallon. Tydlig trä tätningsmedel är gjord med olja som ger långvarigt skydd mot elementen. Det kommer att skydda din ceder fence från solljus och vatten, samtidigt bevara sin naturliga skönhet.

•Rengör dina ceder staket med en trädgård slangen eller högtrycks bricka. Kontrollera och ta bort eventuella fläckar eller märken.

•Kontrollera trä är rena och torra innan du tillämpar två strykningar av den tydliga trä protectant. Använd en pensel och arbeta protectant i korn av trä. Torka bort eventuella överskott protectant att förhindra synliga DROPP märken.

•Använd ett annat lager protectant vartannat år. Hålla sprinkler från slå staketet för att förhindra fukt uppbyggd och livslängd förkortas stängslet. Förhindra att vinstockar och buskar växer på stängslet, som också kommer att förkorta livslängden på ditt staket.

•Kontrollera ditt staket för alla områden av röta. Byta ut enskilda stiles som behövs, och behandla nya trä med samma tydliga trä protectant.

Tips & varningar

  • Om din ceder fence är tryckimpregnerat, finns det ingen anledning att tillämpa en trä protectant.
  • Gäller inte trä protectant över tidigare målat eller målat trä.