Hur man behandlar en badtunna med naturliga produkter

Bubbelbad, liksom alla badkar som en person kan hamna i, kräver regelbunden rengöring. Du kan behandla en badtunna med naturliga produkter som kommer att rensa dess ytor utan att skada miljön. Många naturliga eller gröna hem spa sanitizers finns nu tillgängliga för badtunnor. Behöver du leveranser från ett hem och trädgård butik eller pool/spa leverans center, tillsammans med några husgeråd.

Instruktioner

•Ta bort skruvarna från filtret täcka på sidan av bubbelbad, med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Dra bort filterkåpan och dra ut filtret med händerna. Häll destillerat vatten i en pasta-kastrull och värm på spisen. Häll hett vatten i en behållare som är tillräckligt stor för att blöta ner filtret. Doppa filtret i behållare i en timme. Borste filtret på båda sidor med borste innan han återvände det in i filtret facket. Sätt i filtret facket och sätt tillbaka skruvarna.

•Mix innehållet i påsen med tång enzym med vatten i en hink enligt instruktionerna. Doppa en mjuk svamp i blandningen och tvätta ur inre av badtunnan Louka osynliga hudflagor och annat skräp. Tvätta inre av badtunnan med kranvatten och svampen efter enzymet tång har suttit ostörd för den tid som anges av instruktionerna.

•Torka insidan av badtunnan med organiska enzym cleanser och en svamp. Regelbundet uppdatera svampen med rengöringsmedel. Låt rengöringsmedel för tiden anges i sina instruktioner, sedan tvätta bort med kranvatten.

Tips & varningar

  • Låt badtunnans motor svalna i en timme innan du gör något rengöring arbete på badkaret.