Hur man åter täta dusch

Hur man åter täta dusch

Steg för steg instruktioner att åter täta den mögliga duschen och göra det vackert igen.

Instruktioner

•Getting den gamla fogtätning ut. Börja med att ta platt razor skrapan och trycka ner på en vinkling på gammalt täta, börja längst upp och gå hela vägen ner mot badkaret. Det bör börja mjuka upp. Upprepa samma process till botten; trycka in mot duschvägg. Om fogtätning är mycket gamla, kan det ibland dras ut. När det lossas, träna det med skrapan eller något att du känner dig bekväm med. Se till att där dusch och badkar väggen möts, det finns inga bitar av täta; Det måste vara helt slät. När stambanan av täta tas bort, ta en platt skrapa och skrapa bort alla täta kan du se. Få ut är den mest tidskrävande hela processen. Sedan ta en liten trasa eller svamp beroende på vilken typ av dusch du har. Använd inte något alltför slitande på glasfiber dusch, eftersom det kommer att repa lätt. Torka det väl. Se till att det finns inga täta kvar på badkar eller vägg. Om du har en glasfiber dusch, måste du vara mycket försiktig med bladet; Du kanske vill använda en metall spackel med en skarp kant istället. Det kan finnas flygande täta beroende på hur hårt du måste gräva och trycka, så du vill bära skyddsglasögon.

•Jag alltid rengöra hela området med ett blekmedel vatten-lösning varje gång jag täta igen eftersom om det finns någon mögel jag kan bli av med den. Blanda lösningen beroende på hur illa täta var. Om det inte var brutet och svärtade kan du använda en svag spray. Om det är riktigt illa kommer du det lite starkare. Använd skyddsglasögon och mask för säkerhet och start duschning. Det är bra att låta det sitta i tre timmar eller så; se till att öppna fönstret för ventilation. När du har väntat flera timmar, gå och spraya ytan ner med varm eller varmvatten. Torka den med en trasa kontroll för någon lös täta. Duschen måste vara helt torr innan fogtätning. Vanligtvis över natten.

•Getting redo att täta. Ta tunnelbanan av täta, titta på spetsen. Det finns vanligtvis linjer att guida dig beroende på hur tjock av en pärla som behövs. Jag skära brukar den andra raden. Skär den på en vinkling och inte ett trubbigt snitt. Ibland behöver du peta skyddande tätningen inne, inte alla rör har detta. Täta vapen har ibland en poker på dem, eller en riktig liten smal skruvmejsel fungerar. Dra i spaken hela vägen tillbaka och infoga röret av täta i pistolen. Ge utlösande några kramar att hålla den i, inte för mycket eller det kommer att komma ut innan du är redo att använda den. Få tvättlappar dämpade tillräckligt för att hålla fingret fuktig. Detta steg kan vara rörig om du aldrig har gjort det. Börja alltid överst, väggarna först topp till botten. Toppen av röret med snedtaket bör vara platt mot ytan. Krama avtryckaren för att få det att gå. När täta kommer ut, försöka hålla en stadig pärla utan uppehåll går ända ner till badkaret och släppa avtryckaren. Ta trasan och få fingret fuktig inte droppar vatten, bara fuktig. Ta din pekaren finger eller långfingret och mycket försiktigt köra din fingertopp över täta hela vägen ner. Försök att göra det i en stadig åtgärder. Tryck tillräckligt hårt för att täta kanten. Öva på en liten del först, om det behövs. Göra alla väggar först. Börja med ena kanten av badkaret, en stadig pärla och torka fingret av. Om pärlorna uppfyller, hålla torka tills det är en fin liten vik form. Om du måste täta duschdörrar eller kranar, använda samma process. När drivna, låt området torka 24-48 timmar före duscha.

Tips & varningar

  • Det ser lätt, men det är svårt i början; det blir en färdighet när du har bemästrat det.
  • Kontrollera alltid att ha ett fuktigt finger när utjämning täta.
  • Var alltid försiktig när du använder blekmedel och rakblad.
  • När du arbetar med färgade baljor och väggar, vara mycket exakt med profilering.