Hur man arbetar med Styrofoam gjutning

Styrofoam gjutning är ett alternativ till vanliga trä listerna. Det är billigare och erbjuder en dekorativ alternativ utan bekostnad av äkta trä. Det finns många fördelar med att frigolit molding inklusive, inga sprickor, ruttnande och skador från insekter. Det är också mycket tålig och är redo att måla. Styrofoam molding kommer i många olika former och är installerat på samma sätt till trä. Någon som har arbetat med trä molding har inga problem att arbeta med frigolit.

Instruktioner

•Measure väggarna i rummet för att avgöra hur mycket styrofoam molding att använda. Spela in mätningar av varje sida och Lägg upp totala fötter plus 10 procent för nedskärningarna ska göras.

•Paint alla styrofoam listerna med en färg borste till önskad färg. Lägg ett lager färg på varje gjutning och låt det tid att torka innan det bifogas till väggen.

•Köra en pärla av täta längs baksidan av det första exemplaret av listerna och tillämpa den fast på väggen. Tryck ner och håll i en minut, så listerna ordentligt kan ansluta sig till väggen. Tryck ned hela tills den är ordentligt skyddad mot väggen.

 rad upp den andra halvan och fortsätta på samma sätt. Skär bitar att passa till storlek när når ett hörn. Mäta listerna med ett måttband och gör ett märke på listerna med en blyertspenna. Skjut bit av listerna i geringssåg och linje upp märket med bladet av sågen.

•Kapa listerna med så få drag som möjligt med det spetsiga hörnet såg. Installera den klippa bit på samma sätt som tidigare bitar och fortsätt runt i rummet tills alla listerna har installerats.

•Placera en pärla av täta i lederna mellan listerna och sand ner dem med sandpapper tills de är mjuka och spola.

Tips & varningar

  • Det finns många olika typer av styrofoam molding, inklusive bas, hölje, kronan och kvarteren runt. Samtliga av dessa lister har installerats på samma sätt.
  • Alltid såg bära skyddsglasögon när du använder ett spetsigt för att skydda dina ögon. Styrofoam molding cutsthe trä samma sätt som vanlig formblåsning. Använd samma bladet när nedskärningar.