Hur man använder stora glasfiber planteringsmaskiner

Glasfiber är en tjock kraftig typ av plast som används för många olika saker, bland annat plantageägare. Container Trädgårdsskötsel är bara lite annorlunda än i mark trädgårdsskötsel, kan du fortfarande växa nästan vad du vill, vare sig blommor eller grönsaker, i behållare. Glasfiber behållarna är icke porösa, eftersom de är plast, men om de har ordentlig dräneringshål de kan användas för plantering något inom rimliga gränser.

Instruktioner

•Kontrollera att stora glasfiber plantageägarna har flera dräneringshål. Den mer dräneringen hål desto bättre chans dina växter kommer att ha. Det bör finnas 1 dräneringshål varje 4 till 5 inches av jord.

•Fyll glasfiber plantageägarna full av krukväxtjord.

•Dig hål för de växter du vill sätta i behållaren glasfiber. Om planter är över 50 gallon små kan träd, som ficus, passa av den. Grönsaker som tomater och grönkål kan också odlas i behållare. Lejongap, petunior och lobelia är alla bra behållare blommor. Gräva hål som djup som roten bollen av anläggningen eller anläggningarna och 2 gånger så bred. Utrymme växter 6 till 12 inches isär.

•Placera växterna i hål och fyll hålen med jord.

•Water växter i glasfiber planter väl tills vattnet droppar ut ur botten av behållaren. Kolla växterna var några dagar för att se om de behöver mer vatten. Om jorden är torr under 2 eller 3 inches, sedan vattna blommorna.