Hur man använder Miracle-Gro för vattenmeloner

Vattenmeloner är en varm säsong grönsaker hemma i Afrika och i samband med gurka och pumpa. De behöver en lång, varm växtsäsong för att upprätta den godaste frukten. De flesta typer av vattenmelon mogna mellan 70-85 dagar och kan inte fastställas förrän mark och luft temperaturerna är minst 65 grader Fahrenheit och all risk för frost har passerat. Med Miracle-Gro växtnäring på din vattenmeloner kan du gödsla mindre ofta.

Instruktioner

•Välj en typ av Miracle-Gro växtnäring för din vattenmeloner. Miracle-Gro skaka 'n Feed tomat, frukt & grönsaker kontinuerlig Release anläggningen mat Plus kalcium är ett bra val eftersom det är formulerad för att växa för grönsak och minskar risken för blossom - slutet röta, bitter pit och frukt sprickbildning, enligt webbplatsen Miracle-Gro.

•Öppna Miracle-Gro locket och ta bort transportskyddet. Öppna Häll pipen. Strö Miracle-Gro gödselmedlet runt basen av vattenmelon växterna när de är ca tre till fyra inches tall. Strö en tbs. av växtnäring per planta.

•Arbetar Miracle-Gro växtnäring i marken runt basen av vattenmeloner med en rorkult till ett djup av en tum att undvika upprörande några rötter.

•Water vattenmeloner i fem till sju minuter.

Tips & varningar

  • Återanvända Miracle-Gro var tredje månad.