Hur man använder flytande klor i min Inground Pool

Hur man använder flytande klor i min Inground Pool

Flytande klor används för att desinficera pooler. Flytande klor bör läggas till din pool när du öppnar den i våras. Lägga till det när du tömma och fylla på din pool med färskvatten. Använd flytande klor att döda alger och klara upp ett överflöd av mineraler om din pool blir starkt förorenat. Flytande klor kan användas i stället för pool chock bibehålla lämpliga klor. Flytande klor är endast avsett för användning i poolvattnet. Läs alltid anvisningarna på flaskan innan den läggs till din pool.

Instruktioner

•Inköpt flytande klor och klor kassaskåp mäta hink från din lokala pool leverans butik. Du kan ersätta en klor säker hink med en tjock mäta plasthink. Du hittar dessa på din lokala hem leverans butik.

•Buy ett testkit från din lokala poolen utbudet lagra eller ta några koppar poolvatten till affären för att testas för klor. Om du använder ett Hemmakit, Följ anvisningarna noga. Tester består vanligtvis av att lägga till poolvatten till en vile och placera några droppar av en lösning i vile och virvlande att blanda. Jämföra resulterade färgen på vattnet till färgkartan medföljer kitet. Klor bör ligga mellan 1,0 och 3,0 delar per miljon (PPM).

•Lägg till 52-104 uns flytande klor för att din pool är djupt för varje 10 000 gallon vatten. Häll klor så långt från pool kanten som möjligt medan du kör filtret. Göra så varje 7 dagar eller när testresultat visar klor nivåer vara under 1,0 PPM. Lämna filter för 6 till 8 timmar. Detta kommer att öka din pool klor nivå till mellan 5 och 10 PPM. Tillåt inte någon att simma i poolen i minst 24 timmar eller tills klor är tillbaka till det normala.

•Lagra resterande klor i en sval, torr plats utom räckhåll för barn och aldrig i direkt solljus.

Tips & varningar

  • Lägg aldrig till kemikalier i din pool när det finns simmare närvarande. Du måste tillåta klor nivåer att återgå till det normala innan alla andra kemiska till din pool. Användning av andra kemikalier och flytande klor kan orsaka farliga gasformiga ångor och explosioner.