Hur man använder en spegel som en sänggavel

Hur man använder en spegel som en sänggavel. Kanske ditt sovrum saknar en viss je ne sais quoi, och du vill återuppliva den. En cool och billig idé är att använda en spegel som en sänggavel.

Instruktioner

•Measure utrymmet bakom sängen där du vill installera sänggaveln, och noga överväga resten av rummets inredning. Du vill se till att du skapar något som kommer att passa in med resten av rummets inredning, snarare än att skapa något nytt kring vilket du måste göra om ditt rum (om det är din avsikt).

•Decide vad slags spegel du vill använda för din säng gaveln. Olika stilar är tillgängliga, till exempel sådana med utarbeta, förgyllda ramar, silver ramar, sådana med olika former som ovaler eller cirklar, som den i Van Eyck "Arnolfini äktenskap."

•Gå i motsatt riktning, och välj en spegel som är helt klart, och använda den som en mall för att skapa något själv. Du kan etch en design i spegeln, som initialerna för dig själv och din älskade; Du kan måla kanterna; eller du kan Rama in spegeln själv.

•Välj massor av små speglar och montera dem i vilken konfiguration som du väljer på en träbit färdiga. Träet behöver inte vara omfattande-bara ett blad av plywood skära till den storlek du önskar kommer att göra en bra hjälpare för din speglar. Eller, du kan även täcka plywood med trasa och sedan limma speglar ovanpå duken.

•Häng spegeln på plats så att det blir gaveln för att förstora. Du kan hitta att spegeln skapar mer ljus i rummet och ger illusionen av mer utrymme.