Hur man använder en roterande verktyg Kit

Det finns inte något en roterande verktyg kit inte kan hjälpa dig att göra. Okej, det är typ av en överdrift, men när det gäller att jämna ut ojämna kanter av en ny tabell eller urholkningen ut ett litet hål i en dörr eller vägg, ingenting kommer nära den mångsidighet och enkel användning av en roterande verktyg kit. Det stora antalet bilagor ensam är nog att göra alla projekt verkar obesvärad. Ingen mer slipning block eller buff kuddar; Du kan även klippa med en roterande verktyg kit.

Instruktioner

•Öppna ditt roterande verktyg kit. Beroende på hur många bitar din kit har (vissa har så många som 70 stycken), du kommer att märka bitarna är grupperade efter ändamål: skärande hjulen är allt i ett avsnitt, buffert hjulen i en annan, grader i ännu en.

•Att använda någon av bitarna, dra collet (kragen som håller bitarna på plats) från roterande verktyg kroppen och skjut den valda bet i den exponerade slot.

•Sand och smidig ojämna ytor med buffert hjulen. Dessa är de större knopp-formade bitarna och kan användas på samma sätt som du skulle en block sander. Ett par pass med en buffert hjul kommer att göra någon yta smidigare. I en typisk kit, bör du ha två eller tre kvaliteter av buffert hjul, från grovt till ultrasmooth.

•Se skär med roterande verktyg. Det roterande verktyget gör det mycket enkelt att göra nedskärningar i okonventionella områden, som en tight hörn eller ett hål i gips för en fixtur. Det finns två typer av skärande hjul: skitiga och stål. Skitiga hjulen ser ut som förhärdade asfalt skivor och vanligtvis används för att skära metall. De stål hjul är idealiska för att klippa och forma betong.

•Använd grader, som är pin-formade bitar, för skärning gips och trä. Burr bitar är mycket populära med snickare och elektriker eftersom de kan användas för att skära ut okonventionella former och skär i svåra att nå områden. Elektriker gillar speciellt burr bitar eftersom de är utmärkt för kapning i fixturer, särskilt i gips.