Hur man använder en propan Tank Top värmare i en nödsituation

Hur man använder en propan Tank Top värmare i en nödsituation

Propan tank top värmare montera direkt till en propan tank och ge IR strålningsvärme. En enda propan tank kan ge värme i upp till två dagar. Tank top propan värmare kan användas för allmänna värme men också skulle göra en adekvat akut värmekälla. En Propan vattenvärmaren ger värme när alla andra former av värme eller energi har försvunnit på grund av nödsituationer.

Instruktioner

•Förbered för en nödsituation genom att se till du har tillräckligt propan avsätts och förstå hur man använder propan flaska värmare du har valt. Om du befinner dig i ett avlägset område, kan du få mer än en propan tank för akut uppvärmning.

•Practice installera, konfigurera och starta Propan vattenvärmaren. En akut situation är inte tid att försöka lista ut hur värmaren fungerar. Du bör känna till dess drift strax efter att du köper den. Kontrollera funktionen av värmaren flera gånger om året genom att starta den.

•Kontrollera värmaren installation på tanken innan den startas i en akut situation. Alla bilagor ska vara ordentligt ansluten. Öppna tank ventil och kolla efter läckor genom att gnida en tvållösning på anslutningarna. Tvålen kommer bubbla om det finns en gasläcka.

•Ljus värmaren genom att öppna gas levererar ventil och med en match framför rutnätet värmare eller med bifogade igniter, beroende på hur din värmare är utrustad.

•Ventilate området där värmaren används. Ägarens handböcker av propan tank värmare varna för att använda värmare levande område. Dock i en akut situation, kan Propan vattenvärmaren vara din enda källa till värme. Värmaren bör användas med yttersta försiktighet och inte kvar på obevakad.

Tips & varningar

  • Propan tank värmare har flera energiinställningar. Med en lägre effekt inställning kommer att maximera tiden din propan utbudet kommer att pågå.
  • Propan infravärmare lagt ut en stor mängd värme direkt framför Värmaren, med lite värme riktas åt sidorna. Placera värmaren för att effektivt värma det utrymme du använder.
  • Det finns många varningar mot att använda propan tank värmare inne i ett hus, tält eller fritidsfordon. De bör inte köras där människor sover. En nödsituation kan framtvinga användning av en värmare i konflikt med varningar, men försiktighet bör användas.