Hur man använder en Monitronics larm för hemsäkerhet

Känsla säker i ditt hem är en av de viktigaste sakerna för någon hem ägare. Med en Monitronics larmsystem kan du vara säker på att de eld och polisen organ eller en ambulans är tillgänglig för dig när du behöver den. Att lära sig ditt Monitronics larmsystem så få och enkla här. Innan du vet det, blir du ett steg närmare till att ha den säkraste miljön som möjligt.

Instruktioner

• Få ditt larmsystem. Du ska först få en Monitronics larmsystem, vilket kan göras genom att gå till deras webbplats och fylla i ett formulär eller ringer till har en representant kommer ut och demonstrera sina system.

•Aktivera din system. När du har ett Monitronics larmsystem, kommer att du behöva aktivera den. Du kan göra på två sätt. Först, om du hade ett installationsprogram som installerar systemet för dig, han kommer att aktivera datorn då. För det andra, kontakta en vänlig, på 800-447-9239 att aktivera systemet, om du har köpt utrustning online eller från en återförsäljare.

•Arm ditt system, se till att alla dörrar och fönster är stängda. Tryck på knappen "Dörrar och fönster". När beväpna systemet nattetid, tryck på knappen två gånger. En fjärrkontroll kan användas att beväpna och avväpna Monitronics larmet också. Registeransvarige är tillgänglig på köpet.

•Välj och använda en pin-kod. För att avväpna systemet, ange den fyrsiffriga PIN-kod som du valde vid tidpunkten för aktiveringen. Tryck långsamt och stadigt för att vara säker numret anges korrekt.

•Aktivera akut knapparna på din Monitronics alarm genom att trycka på knappen två gånger. Denna åtgärd sätts på plats för att se till att du är verkligen i en akut situation. Monitronics har också en tyst larm funktion vid hem invasion. Av säkerhetsskäl, kan du kontakta företaget om du vill veta mer om funktionen. När larmet ljuder, kontaktar Monitronics dig via systemet för att kontrollera att allt är okej.

Tips & varningar

  • Tänk på att stora husdjur kan kvitta en rörelsedetektor. Ett ombud kan ställa dig upp med de bästa tillbehör för inomhus sällskapsdjur.