Hur man använder en Bosch Brute Jackhammer

Hur man använder en Bosch Brute Jackhammer

Att bryta betong, asfalt och rock i hanterbara delar är en nödvändig del av rivningsarbeten. Bosch Brute Breaker hammaren är en elektrisk jackhammer som eliminerar behovet av en luftkompressor. Detta gör brutala perfekt för inomhus arbete eller platser som gör att dra en kompressor slang svårt. Den är utrustad med 43 pounds av krockenergin. Brutala har en 12-fots sladd, väger 64 pund och står nästan 2 1/2 fot lång utan en hammare fastsättning.

Instruktioner

•Lay brytaren hammer på marken bredvid rivning materialet. Anslut nätsladden till strömkällan. Plocka upp hammaren av armarna försiktigt så att inte sänka växeln paddel ligger på höger arm. Växeln paddel är växeln "ON/OFF".

•Bend armar och knän. Placera bulta lite rakt upp och ner på rivning materialet. Hålla hammaren i armen med vänster hand och Linda handen runt höger arm med hammaren över växeln paddel att engagera brutala. Mager jackhammer mot din övre låret på din dominerande sida att stabilisera sin ståndpunkt.

•Tillåt jackhammer att hoppa i dina händer något som bryter det materialet. Applicera inte nedåtriktad kraft på brutala till den grad att hammaren inte jack upp och ner eller börjar att sakta och mosse. En fullständig cykel---upp och ner---krävs för den brutala att fungera på maximal kapacitet.

•Flytta jackhammer till obruten material när det demolerar ett avsnitt. Lyft hammaren av armar och steg framåt med benet som hammaren lutar. Se till att inte landa hammaren på tårna eller foten.