Hur man använder den lilla Giant Ladder på trappan

Hur man använder den lilla Giant Ladder på trappan

Utan att little giant ladder systemet det skulle ha varit nästan omöjligt att ställa upp en stege på trappan och måla min Hall. Mitt enda alternativ hade varit att anlita en professionell. Personligen gillar jag aldrig att anlita en professionell att göra ett jobb som jag tror jag kan göra själv. Efter steg i den här artikeln visas hur du använder den lilla jätten stegen på trappan och eventuellt rädda dig själv från att anställa en professionell för denna typ av situation.

Instruktioner

•Innan du med hjälp av Little Giant Ladder System se till att du förstår och följer alla tillverkar säkerhetsanvisningar, försiktighetsåtgärder och varningar för specifika stegen du använder. Little Giant Ladder webbplatsen ingår längst ned i denna artikel.

•Unlock både gångjärn lås på little giant stege, genom att trycka i de orange knopparna på toppen av båda sidor och flytta stegen in i A-frame läge.

•Dra både Skjut lås ut på ena sidan av stege och höja sidan av stege till önskad höjd. Vid denna punkt, kommer att stegen vara längre på ena sidan än den andra. Sätt tillbaka båda bild lås i rung hålen att låsa stegen på plats.

•Ställ in den andra sidan av stegen på samma sätt. Dra ut båda Skjut lås... Anpassa sida till önskad längd... re-infoga båda bild lås om du vill låsa stegen på plats. För att förbereda för stegen att stå på en trappa, måste en sida av stegen vara kortare än den andra. Detta kan justeras efter stegen i trappan.

•Med hjälp av en annan vuxen, placera den lilla jättelika stegen i trappan. Sätta den kortare sidan av en stege av toppen av trappan. Sedan justera varje sida av stegen genom att upprepa steg 1 & 2 för att få stegen till önskad position och sitter säkert på trappan.

•För lagt till säkerhet, föreslår jag att be en vuxen att hålla stegen medan du använder den på trappan.

Tips & varningar

  • Little Giant Ladder systemet är mycket tung... även för en man som mig som är 6'5 "225 lbs. Jag föreslår starkt med hjälp av en annan vuxen att bära & ställa upp denna stege.
  • Se till att du förstår och följer alla tillverkar säkerhetsanvisningar, försiktighetsåtgärder och varningar för specifika stegen du använder innan du använder Little Giant Ladder systemet.