Hur man använder 3/4 bänkskivor i granit

Hur man använder 3/4 bänkskivor i granit

Granit är en naturlig sten som bryts i hela världen och används i en mängd olika ställen i hemmet. Granit för bänkskivor finns i många storlekar, till exempel 3/4-tums granit, som är cirka 13 kg per kvadratfot. De flesta granit är mycket hållbara, men genomföra flera vård och underhåll tekniker för att bibehålla kvaliteten och hållbarheten av bänkskivor.

Instruktioner

•Inköpt granit eller naturlig sten GRUNDPOLISH på en järnaffär. De flesta av dessa tätningsmedel kommer i en sprayflaska, som du kommer att ansöka direkt till graniten och sedan torka med en ren, mjuk trasa, men alltid direkt Följ anvisningarna på etiketten. Försegla dina bänkskivor i granit så snart som du eller en byggmästare installerar dem. Granit är mycket hållbara, ska lättare vikt granit, som 3/4-tums granit, förseglas för att undvika djupa fläckar i stenen.

•Använd skärbrädor och inte ställa varma kastruller direkt på ytan. Detta kommer att skydda din bänkskivor i granit från etsning, repor och brännskador. Granit är mycket svårt och i de flesta fall, om du skär direkt på graniten det inte etch eller skrapa (även om det kunde tråkig dina knivar). Men det är inte alltid fallet. Likaså kan granit stå upp till 1200 grader Fahrenheit värme på ytan och kommer inte brukar bränna. Men igen, på bekostnad av bänkskivor i granit, göra allt för att bevara deras kvalitet.

•Rengör dina bänkskivor i granit regelbundet med varmt vatten och mild rengöringslösning. Ren dem efter varje gång du använder köket för att undvika skräp uppbyggd. En gång i veckan, rena bänkskivor granit eller fysisk trä renare. Det finns många olika typer av granit rengöringsmedel på marknaden. I de flesta fall, du spray cleaner direkt på ytan, som precis med alla andra spray-rensade och sedan arbeta renare i granit yta med en ren trasa.

Tips & varningar

  • Köpa en god kvalitet granit sealer som erbjuder flera års skydd. Även om en högre kvalitet sealer kan vara dyrare, ger det bättre och längre skydd till graniten.