Hur man ändrar lågt vattentryck till hög i dusch

Hur man ändrar lågt vattentryck till hög i dusch

Lågt vattentryck i dusch kommer att leda vattnet att komma ut i en rännil i extrema situationer, eller åtminstone svagt så använder duschen blir svårare. Vissa nyare duschmunstycken har ett flöde strypningen, vilket minskar vattentrycket och mängden vatten du använder med varje dusch. Att ta bort hårt vatten inlåning från duschen huvudet kommer att öka vattentrycket, som kommer att ta ut flöde strypningen.

Instruktioner

•Kontrollera duschmunstycket för vit, kalkhaltig ämnen på den. Om du ser sådant ämne, ditt hus har hårt vatten och måste du ta bort de hårt vatten inlåning för att öka den duschmunstycke vattentryck.

•Clamp en justerbar skiftnyckel att muttern på baksidan av Duschmunstycket och vrida den moturs för att ta bort Duschmunstycket från röret. Sänk duschmunstycke i en behållare med ättika över natten för att ta bort hårt vatten inlåning.

•Look inuti Duschmunstycket från öppningen som förbinder med vattenpipa. Om du ser en plast skiva inuti duschen huvudet, har din dusch huvudet en flöde regulator som kan minska din vattentrycket.

•Lägg i en platt skruvmejsel eller annat långa och spetsiga verktyg inuti duschen huvudet. Fungera verktyget runt för att få bort flöde strypningen skivan från insidan av duschen huvudet.

•Wrap rörmokare tejp medsols runt den vattenledning trådar. Tråd i duschen på röret medurs för hand, och sedan använda skiftnyckel för att dra åt duschen huvudet.