Hur lång är en tak stege för brand företag?

Hur lång är en tak stege för brand företag?

Takstegar tillåta brandmän att skala toppnotering tak för ventilations--en vanlig taktik som används för brandbekämpning struktur. Takstegar har två stora krokar på den övre änden, som förstå den tak överkanten, säkra på stegen på plats. Detta ger en säker, stabil klättring plattform för brandmän. På taket stegen används av brandmän tjänster över hela världen.

12-fots tak stege

Alco Lite tillverkare en 12-fots tak stege, tillverkad i aluminium, för användning av släcksystem tjänster. Alco stegen har en total vikt på 36 kg; och är 18-1/2 inches bred.

14-fots tak stege

Oshkosh tillverkar en brandbekämpning lastbil, M977, utformats för militär användning. Lastbilen bär en 14-fots tak stege, vanligast på pumper brandbilar.

20-fots tak stege

Alco Lite tillverkar en 20-fots tak stege särskilt utformade för att bekämpa bränder. 20-fots tak stege väger 60 kg och har en bredd av 18-1/2 inches. Stegen är tillverkad av aluminium material.

Överväganden

Tak stege längder varierar kraftigt beroende på tillverkare att göra dem, och brandbekämpning företaget använder dem. Duo säkerhet stege Corporation tillverkar takstegar som sträcker sig från 10 till 30 fot i längd.