Hur lång är en bambu Palm?

Den bambu palm, eller Chamaedorea erumpens, är en liten, container växt som vanligen odlas inomhus eller utomhus i tropiska inställningar. Uppkallad efter dess bambu-liknande, har flera stammar, bambu palms övergripande, parbladiga blad från ormbunkar som kräver beskärning hålla det välväxt.

Storlek

Bambu palmer kommer att nå en höjd av 4 till 12 fot och har en spridning av 3 till 5 fot, enligt University of Florida förlängning. Bladen av bambu palm växa 4 till 8 inches i längd, medan dess frukter, som är runda och köttiga, inte växer mer än 1 tum i storlek.

Container överväganden

De flesta bambu palms odlas inomhus på grund av deras kortväxta, men behållarens storlek fortfarande bör beaktas. Mother Earth News rekommenderas en plantageägare som är minst 2 inches bredare än original potten, vattna före och efter transplantation, och omplantering till en större behållare om i Palms jorden börjar torka oftare, fronds lätt bli brun eller höjden på handflatan överstiger balans-kapaciteten av potten.

Avståndet

Space flera bambu palms minst 30 till 60 inches isär, vilket kommer att ge tillräckligt utrymme för flera Trädens tillväxt.