Hur konverterar jag en lyktstolpe till 12 Volt?

Utomhusbelysning är en verklighet sedan sekelskiftet 1900-talet. Tills nyligen, har landskap belysning varit standard 110 volt elektrisk. Senaste framstegen inom ljusteknik har gjort det möjligt att uppnå lyser tillräckligt ljust för att tända en sökväg eller annat område från en låg spänning system som kan installeras av husägare, utan hjälp av en professionell elektriker. Armatur och tråd används är liknande design som den äldre stilar. Du kommer att behöva byta ledningar och armaturer, men mycket av strukturen kan återanvändas.

Instruktioner

•Locate brytaren för lampan post och stänga av. Ta bort de skruvarna som håller armaturen till toppen av inlägget. Lyft lampan från posten. Lossa skruvarna för att ta bort trådarna från undersidan av lampan.

•Dig ner runt botten av inlägget och lokalisera nedgrävda ledningar. Gräva längs ledningen, lyft kanal som du går. Fortsätta gräva och lyft till slutet av kanal där trådarna kommer i andra änden. Skär gammalt ledningar lös i den ändamålet. Dra ledningen från ledningarna och klippa ledning 12 inches från basen av inlägget.

•Tie den nya låg spänning tråden till skär slutet av kabeln installerade i en lyktstolpe. Använda underground-fått tråd. Gräva diket som behövs för att sätta det 12 inches under jord.

•Dra upp gamla ledningarna i posten, dra nya ledningar från spolen upp med den. Mät avståndet från en lyktstolpe till närmaste utlopp. Buffra ut tillräckligt tråd att nå utloppet, kör igenom diket kvar av den gamla conduit. Inkludera tillräckligt slack för att nå utloppet. Begrava tråd i diket med smuts du tog från diket.

•Strip i ändarna av kabeln med tråd strippor. Passar trådarna i käftarna på tråd strippor och stänga dem ordentligt, skära igenom isoleringen. Dra mot slutet av kabeln för att ta bort skära isoleringen. Det gör att båda trådarna i båda ändar.

•Välj en 12-volts post lampa med en bas i samma storlek som ursprungliga. Fäst trådarna till botten av armaturen genom att matcha de svarta och vita kablarna från lågspänningskabel med ändarna av kabeln leder på armaturen. Passa varje par av trådarna i en tråd mutter. Att vrida muttern medurs för att dra åt.

•Tuck kablarna i toppen av inlägget och passform fixturen på toppen. Fäst fixturen upp i inlägget med de medföljande skruvarna. Följ instruktionerna som medföljer fixturen för mer specifika detaljer. I allmänhet, borra hål i sidorna av inlägget, genom skruvhålen i armaturen. Installera skruvar i varje hål och dra åt med en skruvmejsel.

•Ta bort locket från en tre stift sladd avsluta genom att skjuta upp. Passar trådarna genom hålet i locket och passa trådarna i skruvarna, den svarta kabeln ansluten till nickel-färgade skruven och den vita kabeln på mässing-färgade skruven. Passar tillbaka batteriluckan i kontakten och Stick in kontakten i uttaget att ansluta strömmen.