Hur konvertera en Pool till Salt

Hur konvertera en Pool till Salt

En salt eller saltlösning, pool använder salt snarare än kemikalier för att upprätthålla kvalitet och renlighet. I stället för att hälla i dyra kemikalier varje år, ägare av en salt pool helt enkelt lägger till mer salt med jämna mellanrum. Dessa typer av pooler är miljövänligare eftersom de inte använder kemikalier, spara pengar eftersom du bara behöver lägga till salt och är säkrare eftersom det finns inga kemikalier att irritera huden eller ögat. Konvertera din pool klor till en salt pool är möjligt med rätt utrustning och en snabb installation.

Instruktioner

•Kontrollera din aktuella poolen utrustning (t ex pumpar och filter) för att säkerställa att den är kompatibel med salt. De flesta produkter är säkra för användning i en salt pool, men kontrollera med din tillverkare att vara på den säkra sidan.

•Dränera din pool, tömningen av alla kemiskt behandlat vatten. Din pool genomgår en förvandling när du konverterar till salt och gamla vattnet är onödig och kan allvarligt skada den salt poolutrustning som du installerar.

•Fyll din simning poolen med vatten.

•Välj och köpa din saltvatten klor generator. Klor generatorer använda elektrolys för att ändra salt till en säker, icke-irriterande version av klor. Välj en generator i ett varumärke du lita med lättanvända kontroller som producerar tillräckligt klor för din pool (kolla med en pool vård expert för konvertering hjälp). Se till att den är kompatibel med din nuvarande poolutrustning.

•Kabel eller anlita någon att koppla din salt klor generator till din nuvarande pump enligt instruktionerna som medföljer din generator. När du slår på pool pump, kommer det i sin tur driva på din salt klor generator.

•Lägg till salt till din pool. Be en pool vård specialist om råd när det gäller hur mycket salt att lägga till din specifika pool.

•Känn din pool vatten varje vecka. Kontrollera pH, alkalinitet och salt nivåer i din pool, justerar salthalten i enlighet därmed. Tillsätt mer salt om det behövs kan öka nivåer eller späd salthalten genom rinner lite vatten och lägga till mer vatten till poolen.

Tips & varningar

  • Många butiker poolen utbudet testa din pool vatten gratis att kolla på olika nivåer, sedan ge råd om hur man skall korrigera eller behålla din pool vattennivåer. Detta är ett enkelt sätt för att du ordentligt justera och ta hand om din poolvatten.
  • Använda pool-grade swimmingpool salt för att säkerställa den bästa kvaliteten på vatten och prestanda av din poolutrustning.