Hur konvertera en Grill till en pizzaugn

Hur konvertera en Grill till en pizzaugn

På varm vår och sommarkvällar, förbereda vedeldad pizza som du kan njuta av utomhus under den stjärnklara himmel. Om du älskar smaken av vedeldad pizza, men inte har resurser för att uppföra ett utomhus pizzaugn, förvandla en gammal kolgrill i en pizzaugn. Kolgrill pizzaugnar är ekonomiskt, portabel och utrymmesbesparande, ordentlig isolering är dock nödvändigt att säkerställa temperaturer jämförbara med dem som skapade i traditionella pizzaugnar.

Instruktioner

 rad längst ned i grillen med hårt firebricks. Hård firebricks isolera och leda värme och kommer att bidra till de höga temperaturer som behövs för att baka pizza.

•Build elden. Montera två eller tre små, torra bitar av ved, fem till sju pinnar av tändved och två luktfri, grill brand förrätter i botten-mitten av grillen, på toppen av firebricks. Starta elden med en lättare grill eller en butan torch. Låt elden för att etablera sig, sedan lägga till mer trä, fylla några tomma utrymmen i ytterkanten.

•Placera pizzor på en keramisk pizza sten eller en pottery kiln hylla för bakning, när elden brinner starkt. Ställa in stenen eller ugn hylla ovanpå grillen riv och stäng locket grill.

•Drape en isolerad grill täcka över locket på grillen under gräddningen. Grill omslag är som aluminium-fodrade filtar och kommer att hålla i och reflektera värmen inom kupolen.