Hur konvertera en GFCI utlopp

Sedan i mitten till slutet av 1970, marken fel krets brytaren (GFCI) enheter har krävs i alla badrum och våta miljöer. Senare koder kräver dessa enheter i crawl utrymmen, vindar och oavslutade källare. Om du har äldre butiker, eller bara vill lägga till extra skydd, är byta ut gamla utlopp för en GFCI utlopp ett mycket bra val.

Instruktioner

•Vrid av strömmen till uttaget du ersätter. Det är mycket bättre om du kan slå av strömmen på panelen breaker. Vara säker på att testa uttaget med en krets testare att vara säker på att strömmen är avstängd. Aldrig börja arbeta tills du är säker power har varit avstängd.

•Ta bort frontplatta från den gamla utloppet, ta sedan bort de två skruvarna som håller utloppet i rutan utlopp. Du bör kunna dra utloppet ut något genom att dra ledningarna fram. Bara dra utlopp ut tillräckligt långt för att ta bort de skruvarna som håller trådarna till utlopp. När dessa trådar tas bort, kan du kasta det gamla utloppet.

•Kontrollera ledningarna för några kala eller slitna områden. Du kommer att ha ca 3/8 av en tum av bare wire på slutet av varje av de tre kablarna. Den svarta kabeln blir din hoat binda, och vita kommer att vara neutrala. Den gröna eller bare wire är din mark. Om alla tre av dessa trådar är i gott skick, är du redo att installera det nya utloppet.

•Håll nya utloppet med skrivandet på "reset" och "test" knappar höger sida upp och vänd mot dig. Den svarta kabeln kan nu kopplas till lägre rätt terminal på utloppet. Den vita kabeln som ska anslutas till terminalen på den nedre vänstra sidan av utlopp. Göra vissa både terminaler är säkert och ett minimum av bare tråd visar underifrån skruv huvuden. Placera en jordledning under gröna skruven inuti rutan utlopp. Placera en annan del av jordledning från marken skruven i rutan outlet på gröna marken skruven ligger på utloppet själv.

•Tryck nya uttaget tillbaka i rutan är noga med att vägleda kablarna på plats utan att placera dem i en binda. När uttaget är rätt placerade, säkra den med skruvarna på toppen och botten av utlopp. Du bör då installera den nya ansikte tallriken och slå på strömmen tillbaka. Utloppet är nu klar att använda och är ordentligt skyddad.

Tips & varningar

  • I vissa fall blir svart eller "heta" tråd faktiskt röd i färgen.
  • Vara noga med att begränsa mängden bare tråd visar underifrån skruv huvuden. Överskjutande bare wire kan leda till shorts som kan orsaka brand eller elektrisk stöt.