Hur klona med LED-lampor

Hur klona med LED-lampor

Kloning av växter är en användbar teknik för avid Trädgårdsklubben som inte vill köpa någon mer växter men vill ha mer växt täckning. Kloning är att göra kopior av en befintlig anläggning du äger för att göra mer av samma planta för ditt hem eller trädgård. Kloning är en användbar teknik för växter som producerar livsmedel, sedan behöver du bara köpa en och klona det många gånger för att få en hel trädgård full av råvaror.

Instruktioner

•Kapa en liten gren av anläggningen du vill klona. Skär grenen vinkel att säkerställa anläggningen absorberar tillräckligt med vatten för att vårda det genom detta ömtåliga tillstånd. Placera klippning stjälken i en kopp vatten.

•Fyll plantering ägg crate upp med jord. Fukta jorden med vatten, men vara försiktig och inte blöt mark, som klon kommer att ruttna. Sticka en penna rakt ner i den fuktiga marken att göra ett hål som är 1 tum djup.

•Ta bort en av Urklipp från kopp vatten. Använda sax för att skrapa bort 1 tum i längd av bruna huden från stammen av klippning på ena sidan. Skrapa bort bara tillräckligt huden att exponera gröna inre; du vill inte att skrapa för djupt eller urklippet att inte slå rot. Doppa urklippet tillbaka i vattnet för att skölja bort och torka överflödigt vatten av urklippet med fingrarna.

•DIP den frilagda klippningen i böka hormoner och användning stammen att rör runt i hormoner i en sekund. Ta bort urklippet från hormoner. Se till att hela renrakad portion av urklippet är täckt av hormoner och har inte några klumpar av hormoner på den.

•Carefully placera klippning skaftet ner i marken och klappa marken lätt för att säkerställa att urklippet kommer stå upp sin egen.

•Placera ägg crate planter med klonerna inuti en kakform---detta kommer att fungera som ett "drivhus". Genom att köpa en tårta och spara plast rutan som det kom i kan du skaffa en kakform. Häll ca 1/8 i en kopp vatten i botten av växthus. Kakan kokkärl har räfflor i botten av pannan att hålla vattnet. Placera växthus under en lysdiod, och låt klonerna att växa rötter i två veckor innan du återplantera dem. Det finns ingen anledning att vattna blommorna något ytterligare om växthus blir helt torr.

Tips & varningar

  • Växthus kommer bli dimmigt och kondens kommer att bygga upp på insidan av växthus. Detta är normalt och bra för växterna. Ta inte bort drivhus locket om av någon anledning en av dina växter tips. Håll växten hantering till ett minimum.
  • Försök inte att klona växter med en blomma groning på klippt stjälken. Blomman kommer att dra för mycket vatten från resten av växten, orsakar hela urklippet att dö.