Hur kan man stärka en gardinstång

Hur kan man stärka en gardinstång

Gardin stången stöder behövs för långa gardinstänger eller när tunga tyg används för draperier. Stöder är billig bitar av hårdvara för att stärka en gardinstång och lindra eventuella oro av en gardinstång kollapsa tyngd av gardiner. Hängande gardiner är säkert inte det utseende du vill uppnå för ditt fönsterbehandlingar. Förstärka en gardinstång och aldrig oroa dig för att hitta dina gardiner i en hög på golvet.

Instruktioner

•Measure distansera av den befintliga gardinstång från väggen till stången. Rätt längd är avgörande eller stödet heller inte kommer att nå staven eller kommer att utöka förbi staven.

•Measure i mitten av väggen mellan de avslutande gardin hakparenteserna. Lokalisera en stud nära denna mätning och markera väggen där stuteriet är beläget. Detta kunde flytta centrum mätning till vänster eller höger något.

•Sätt i skruv slutet av stöd till de vägg och göra justeringarna antingen upp eller ner till rod stöd. Gardinstång måste lägga bekvämt stöd. Med stöd för låg erbjuder ingen support. Med stöd för hög kommer att lyfta gardinstång och skapa en båge i en gardinstång.

•Skruva staven stöder in i väggen. Rod stöder har en krok i ena änden och en skruv på den motsatta änden.

•Vrid skruven ordentligt i väggen. Kroken för stöd måste möta för gardinstång att passa på stödet.