Hur kan man förhindra myror från Hummingbird matare

Hur kan man förhindra myror från Hummingbird matare

Hummingbird matare är fyllda med en socker-vatten lösning som kompletterar fågelns naturliga diet av nektar och insekter. Dock lockar denna vätska också mindre Välkommen matare som bin och myror. Myror inte bara konsumera vätskan, lämnar mindre för kolibrier, men de också hålla fåglarna från att kunna mata när de trängs runt feeder hålen.

Instruktioner

•Coat galgen och toppen av hummingbird mataren med matlagning spray att skapa en yta att myrorna vill inte passera. Du kan använda vaselin som ett alternativ till matlagning spray. Om mataren är hängande utanför en metall krok istället för en träd lem, överväga beläggning krok armen också.

•Obtain en kolibri feeder som har en vallgrav att hålla skadedjur. Fyll vallgraven med matolja att hålla skadedjur från passerar över till mataren hål.

•Ställ in vallgraven på plats ovanför den huvudsakliga delen av mataren. Den glider ner över galgen. När vallgraven är installerad, hänga feeder tillbaka upp. Se till att vallgraven är full av vätska och fylla på det som behövs.