Hur kan jag ta bort lim från brickor kvar bakom?

Hur kan jag ta bort lim från brickor kvar bakom?

Ta bort kakel från golvet är ett jobb i sig, men att ta bort limmet kvar är ofta svårt. Lim är gjorda för att vara ganska stark och motståndskraftig, vilket gör det svårt att avlägsna från golvet. De flesta lim blir stenhårda och kan tyckas omöjligt att ta bort; denna uppgift är dock nödvändigt om du vill lägga ner fler golv. Strippa bort kakel lim tar tid och ansträngning, men gör det möjligt att förbättra utseendet på ditt golv.

Instruktioner

•Scrape golvet eller väggen med en 6-tums razor skrapa. Skrapan är ibland effektivt när bara delar av ytan täcks med lim. Att placera skrapan precis intill det område där limmet börjar ofta kan du få under och Bänd upp.

•Använd adhesive remover till häftmassa som är kvar. Många självhäftande removers tillämpas på limmet med penslar, rollers eller fuktad trasa. Läs instruktionerna på din produktens etikett för bästa resultat. ADHESIVE remover är nära besläktat med måla strippa och är stark och frätande. Bära handskar, byxor, stövlar, en långärmad tröja och en ansiktsmask när du arbetar med produkten.

•Tillåt remover i blöt på limmet den rekommenderade tiden. Produkten kommer att sjunka ner i limmet och mjuka upp det i ett pastan eller flytande tillstånd.

•Scrape mjukt limmet med en hand skrapa--det bör vara ganska lätt att ta bort. Du har sannolikt försökte ta bort produkten för tidigt om limmet är fortfarande alltför svårt att få bort. Låt den suga längre eller tillämpa mer, om anvisningarna rekommendera detta, innan du försöker ta bort den igen.

•Wash av de återstående självhäftande med ett golv eller allrengöringsmedel renare. De flesta rengöringsmedel är utspädd eller appliceras direkt på ytan med en mopp eller svamp och sedan sköljas av med vatten. Låt ytan torka helt innan du försöker fastställa nya golvmaterial.