Hur kan jag göra en tuff postlåda?

Hur kan jag göra en tuff postlåda?

En tuff postlåda är viktigt i stadsdelar som ser en massa vandalism. Tuffare postlådor tål att träffas utan att bli skadad. Den bästa typen är en tegel brevlåda. Dessa är inte bara extremt tuff; de ser också mer attraktiv än vanlig plast eller metall postlådan. Du kan bygga din egen tegel brevlåda i ungefär en dag.

Instruktioner

•Dig ut en 18-tums djupa hål i marken där du vill installera postlådan. Gör det stor nog att passa fyra cementblock inuti. Hålla väggarna raka och jämna golvet med en tamp.

•Sätt cementblock inne i hålet. Blanda lite murbruk till konsistens av tjock lera. Applicera murbruk mellan blocken med en murslev att hålla dem på plats.

•Använd en ¼-tums tjocka lager av murbruk på kanterna av cementklossarna. Line block med en ram av tegel. Håll tegel tillsammans med ytterligare murbruk. Fortsätt lägga till en tegel gränsen tills tegelstenar sitter precis ovanför marknivå.

•Lägg till ytterligare ett lager av cement block ovanpå de första fyra block. Fortsätta att lägga block inne i tegel och lagret tegelstenar runt blocken tills tegelstenarna är ca 3 1/2 fot hög.

•Använd en ¼-tums tjocka lager av murbruk över toppen av tegel och cement block. Passa en plast postlåda på tegelstenar. Kontrollera att brevlådan sticker ut från tegelstenar av ca 1/2 tum. Detta ger dörren tillräckligt utrymme för att öppna och stänga.

•Sätt i ett lager av murbruk runt upp i brevlådan. Box i brevlådan med ytterligare tegel. Om toppen av postlådan avrundas, måste vinkla tegelstenar upp runt toppen av rutan i en rund form. Fylla i eventuella luckor med murbruk.

•Torka bort någon överskott mortel med en fuktig trasa. Att brevlådan torka under 48 timmar innan du använder den.