Hur kan jag bli av med dammkvalster med en naturlig produkt från mitt hem?

Hur kan jag bli av med dammkvalster med en naturlig produkt från mitt hem?

Om ett genomsnitt av åtta ägg varje vecka, kan dammkvalster snabbt angripa ditt hem. De foder av döda hudceller som du lämnar i hela hemmet medan de bodde i fibrer och tyg. Ett hem angripen av dammkvalster, kommer att orsaka lider av allergi symptom att blossa upp. Lyckligtvis, det finns en alla-naturlig produkt som kommer att hjälpa att bli av dammkvalster från ditt hem. Eukalyptusolja--gjort av bladen av eukalyptusträd--upphäver dammkvalster naturligt. När du bli ditt hem av dammkvalster, vidta nödvändiga åtgärder för att hålla dem från att återvända.

Instruktioner

Ta bort dammkvalster naturligt

•Lägg till flera droppar eukalyptus olja till 1/4 kopp av tvättmedel. Tvätta sängkläder, draperier och gardiner med blandningen i hetaste vattentemperaturen tillåtet för den specifika typen av tyg.

• Fyll en sprayflaska med 30 droppar eukalyptusolja och 1 dl vodka. Snurra flaskan skonsam i en cirkulär rörelse att blanda vodka och olja.

•Liberally spray kuddar, sängkläder, gardiner, klädsel och mattor med blandningen. Låt blandningen lufttorka på objektet. Upprepa proceduren flera gånger i veckan.

Hindra dammkvalster från att återvända

• Rengör ditt hem för att ta bort dammkvalster utan kemikalier. Använd en fuktig trasa för att rengöra fläktblad, hyllor, väggar, tavelramar, baseboards och andra objekt damm kan samla på. Börja med den högsta punkt och arbeta dig ner.

•Vacuum du mattan och stoppning minst en gång i veckan. Använd ett vakuum som funktioner ett HEPA filter att ta bort dammkvalster och andra luft föroreningar.

• Håll temperaturen i ditt hem under 70 grader. Kvalster trivs i fuktiga och varma klimat. Genom att sänka temperaturen i ditt hem, kommer du att skapa en obehaglig levande miljö för kvalster. Dessutom kör en avfuktare i ditt hem. Dehumidifier hjälp minska fukt och sänka luftfuktigheten i ditt hem luft.

•Häng filtar, täcken och kuddar utanför på en varm, solig dag i flera timmar. Dammkvalster är inte förtjust i solljus. Slå kuddar med en kvast handtaget för att ta bort skräp och damm kvalster.