Hur jämför akustiska väggplattor

Hur jämför akustiska väggplattor

Akustiska väggplattor kan installeras på många områden i ditt hem, till exempel ett kontor eller en källare. En akustisk vägg kakel absorberar ljud för att minska mängden echo som hörs. Akustiska väggplattor alla har samma egenskaper, men det finns varianter som du kan jämföra från kakel till kakel. Detta kan göras genom att gå till en butik för kakel eller titta på brickor som du kan köpa online.

Instruktioner

•Översyn typ av absorberande material används för brickor. Material kan variera från glasfiber och polyester grön eller återvunnet material. Dessa kan inkludera återvunnen bomull och cellulosa fibrer.

Pojkens brickor genom att titta på den NRC betyget akustisk prestanda. NRC, eller buller nedsättningskoefficient, är ett antal betyg från 0 till 1, med 1 är de mest absorberande.

•Look på mått och vikt på brickor. Storlekarna kan variera från 1 tum med 2 inches till 2 inches av 4 inches. Vikten av kakel är baserat på dess storlek och kan variera från 3 pounds till 9 pounds.

•Bestäm de priser som debiteras per kakel från flera leverantörer. Du kan också titta för att se vilken färgalternativ är tillgängliga för varje typ av kakel.

•Ta reda på hur varje typ av kakel installeras. Några plattor med lim, medan andra kan använda loop fästelement eller kräva dubbelhäftande tejp.

Tips & varningar

  • Vissa typer av akustisk kakel är gjorda av en bonded akustisk bomull.
  • Du kommer inte att kunna jämföra den faktiska konsistens eller färg på kakel om du inte går till en kakel butik i person.