Hur jag trycka blomblad?

Pressade blommor göra ett härligt komplement till många typer av craft-projekt. För bästa resultat, trycker du på färska blomblad. De pressade blommorna kan du gör hemlagad potpurri eller decoupage dem vidare till vad som helst. De ser vacker inuti klart hyllor pappersark att skapa bordstabletter, eller limmade på tjockt papper att göra romantiska bokmärken. Du kan bara trycka på blomblad att komma ihåg en särskild bukett du fått och kronbladen kommer att se vacker inuti en klippbok.

Instruktioner

•Ta bort fukt från din blomblad. Du kommer att behöva lägga kronbladen på en pappershandduk och lägga en annan hushållspapper ovanpå detta. Försiktigt trycka ner på kronbladen, och lämna dem så här i två timmar.

•Tryck blomma kronblad sig mellan två ark av syrafritt papper och lay här nere på ett blad av papp placeras på en plan yta. Lägg en annan papp ovanpå detta.

•Stack en tung boka på kartong med papper och blomma kronblad inuti.

•Kontrollera blomblad efter två veckor. Om de är redo, kommer de att helt torr och lätt separerade. Om de är klumpgranulat tillsammans eller fortfarande verkar fuktig, lämna dem att trycka på för en annan vecka.