Hur jag borra ett vatten bra i Birmingham, Michigan?

Michigan har 1,25 miljoner privata hushåll vattenbrunnar, som är mer än någon annan stat, enligt siffror som släpptes av statligt institutionen av miljökvalitet. Birmingham, Michigan, har staden vatten, så vattenbrunnar är sällsynta. För att borra en brunn där, måste du följa vissa förfaranden.

Instruktioner

•Kontakta Birmingham city regering. Staden har en byggnad avdelning som måste godkänna byggnad begäranden, däribland vattenbrunnar. Tänk på att staden erbjuder kommunalt vatten och avlopp tjänster, så att din begäran om ett vatten väl kommer att granskas av staden byggnad tjänstemän. Det kan vara tillstånd avgifter inblandade på denna nivå.

En varning är att i en stad som Birmingham, som är kraftigt utvecklade med några områden för nyproduktion och har en omfattande vatten och avloppssystem, staden inte kan ens överväga vatten väl programmet.

•Kontakta i Oakland County hälsa Institutionen Environmental Health Division om stadens tjänstemän godkänner din förfrågan. I Michigan hantera de county hälsodepartement aspekter av brunnar som inkluderar huruvida det angivna området är säkert för dricksvatten och testar väl för bakterier eller främmande ämnen. Detta gäller även i en stad som Birmingham, som har dess egna kommunala regering. Staden byggnad tjänstemän, om de godkänner din väl begäran, kommer att ge dig råd om du kontaktar Oakland County för korrekt hälsorelaterade tillstånd.

•Om du får klartecken från staden, Oakland County tjänstemän kommer att utfärda tillstånd för uppförande av en ny brunn och också väl inspektioner. Det finns avgifter för nya brunnar och ersättare brunnar. Länet tillåter att vissa av de tillstånd som skall tillämpas för online. Vara medveten om att det finns "förbättrade" avgifter för dessa tjänster som erbjuds mer bekvämt.

•Se säker du välja den bästa entreprenören för jobbet. Borra ett nytt vatten väl är inte ett område där du vill snåla på kostnader. Detta är ett dyrt och om inte görs på rätt sätt kommer att lämna dig med en torr väl eller kontaminerade väl. Länet tjänstemän kommer att titta på din väl se till att det är säkra att använda för dricksvatten.

Tips & varningar

  • När du har gjort de nödvändiga provningarna, behöver du en licensierad entreprenör. De flesta statliga tjänstemän inte kommer att stödja särskilda entreprenörer, men de kanske kan visa dig var du ska leta.