Hur gör jag högtryckstvätt rännor & stuprör?

Hur gör jag högtryckstvätt rännor & stuprör?

Hela året samla ditt hem rännor en mängd olika material och skräp, särskilt blad. För att hålla rännor ren och förhindra skadlig erosion runt ditt hem stiftelse, kontrollera ditt hem hängrännor och stuprör en gång om året. Tryck tvätt kan ta bort staplade upp eller igensatt skräp från rännor. Med det korrekta genomförandet av tryck tvätt utrustning och hjälp av en assistent, kan du återställa städningen av dina hängrännor och stuprör och skydda ditt hem.

Instruktioner

•Ta bort alla träskor i din stuprör innan du börjar att trycket tvätta rännor eller risken ytterligare komprimera stuprör täppa, vilket kan resultera i skador till rännstenen och stupröret. Att rensa stupröret, mata en rörmokare 's orm i stupröret och rotera det tills skräp unclogs. Om du inte har en rörmokare 's orm, använda en trädgårdsslang.

•Sätt högtryckstvätt till din utomhus vattenförsörjning. Du kan hyra högtryckstvätt på de flesta verktyg uthyrningsföretag och vissa stora hem-Bygg butiker.

•Sätt telescoping staven till högtryckstvätten.

•Climb på en säkert stege. Be en assistent att hjälpa stadig stege som du pressar tvätta rännor. Kontrollera din assistent håller stegen ordentligt så att den inte rör sig som du spraya. Försök inte tvätta rännor från ditt tak om du inte har en höst gripande sele och du har särskild utbildning i hur man säkert använda den.

•Compress spaken på högtryckstvätten att starta sprutning. Börja spraya på stupröret och arbeta dig till slutet av rännstenen. Detta kommer att hjälpa dig undvika att skicka stora mängder skräp i stupröret, som kan orsaka att täppa till. När du når slutet av rännstenen, fortsätta att spraya, denna gång i motsatt riktning mot stupröret. Vattnet ska flöda ur stupröret med lätthet.