Hur gör jag hålla färska blommor färska på en Science Fair?

Hur gör jag hålla färska blommor färska på en Science Fair?

De flesta florister ge bort paket av anläggningen mat när du köper färska blommor. Dessa paket är avsedda att döda bakterier, jäst och svamp som skulle orsaka växten vissnar snabbare. Men om du inte har en av dessa paket, finns det ersättningsämnen som du kan använda för att uppnå samma effekt och hålla dina blommor färska genom vetenskapen rättvis.

Instruktioner

Att hålla blommor färska

•Med en kniv, avskurna stjälkar av blommor i en vinkel. Detta skapar mer skurna yta för näringsämnen absorberas från vattnet.

•Ta bort alla löv, stjälkar och blommor som kommer att falla under vattenlinjen. Detta kommer att hindra dem från ruttnar i vattnet.

•Fyll behållaren eller vas med mycket kallt vatten. Varmt vatten kan vissna blommorna. Kontrollera temperaturen i vattnet under mässan science, och ändra den om det blir varmt eller hett. Endast ca 6 inches vatten behövs för blommorna.

•Placera ett öre i vattnet för att kontroll jäst och svamp, en aspirin tablett i vattnet för att döda bakterier och en matsked citronsaft eller vinäger att hålla halten av vattnet. Dessa produkter kommer att ersätta paketet av växtnäring en florist ger dig.