Hur gör jag ersätta stängselstolpar och återanvända befintlig betong pir?

Hur gör jag ersätta stängselstolpar och återanvända befintlig betong pir?

Det finns två sätt att ställa in ett inlägg med ett betongfundament. Det vanligaste sättet är att omge botten av inlägget i betong, som vanligtvis kallas hälla en post grund. En fristående brygga är en hällde betong form som ett inlägg är inställd på. En av fördelarna med denna metod för installation är att betong brukar outlasts även de bäst behandlade virke stängselstolpar. Detta ger en grund som kan ha en ny tjänst kopplad till sin topp i linje med det befintliga staketet.

Instruktioner

•Ta bort fästen hålla staketet till inlägget. Dessa kan vara skruvar eller spikar driven direkt i ansiktet av post eller skruvar eller skruvar fast fästena. Använd en borr, inverkan pistol eller skiftnyckel för att lossa bultar och skruvar. Använd en stor bända bar för spikade förband.

•Styr en träpåle i marken nära post, ställa panelen fristående staket mot det för stagning. Ska du flytta panelen över tillräckligt för att skapa god tillgång till skadade inlägget.

•Bedöma fastsättning av inlägget. Det kommer att knytas till piren med en metall fäste monteras med antingen bultar fast i betong med nötter gängade ner till förankra dem eller med konkreta skruvar eller murverk lag bultar och ankare sköldar i betongen.

•Ta bort skruvar eller skruvar på sidan av fästet som hålla inlägget i fästet och ställ det åt sidan. Undersöka fästet för tecken på rost eller annan försämring eller skador. Återanvända en oskadad fäste som är ordentligt monterad. Ta bort lag-grupper eller skruvar från en skadad fäste med en borrmaskin eller inverkan pistol.

•Ställ in en ny fäste, om så behövs, av samma storlek som i slutet av ditt inlägg. Justera den efter staketet. Ytan fästplatta för 4-av-4-tums och runda metall inlägg finns på de flesta staket återförsäljare. Markera skruvhålen genom basen av fästet på betong av piren. Borra ett pilot hål i varje markerad plats med en 3/16-inch rotary mason är lite till ett djup av 2 ½ inches. Blåsa dammet från hålet.

•Placera fästet och installera en tapcon stil betong skruva ¼-av-2 ¼-tums i varje pilot hål. Dra åt skruvarna ordentligt.

•Kapa den ny posten till samma höjd som ursprungliga. Använda en tigersåg för antingen trä, vinyl eller metall inlägg. Ställ post i fästet och installera fästelement genom kanterna på fästet i sidorna av inlägget. Använd 1 ¼-tums behandlade däck skruvarna för trä eller 1-tums själv knacka plåt skruvar för metall eller vinyl inlägg. Använd en skruv för varje hål.

•Reattach staketet paneler på nya inlägg på samma sätt som de var knutna till originalet.