Hur gör jag butiken Mimosa Hostilis roten Bark?

Hur gör jag butiken Mimosa Hostilis roten Bark?

Mimosa hostilis, även känd som Mimosa tenuiflora, är medlem i släktet mimosa, en liten buske som växer naturligt i Amazonas regnskog i Sydamerika. Den delar egenskaperna hos andra mimosa arter, med en viktig skillnad. Barken av sina rötter innehåller en hallucinogen kallas dimethyltriptamine, eller DMT, som används av inhemska brasilianska stammar för shamanistiska ritualer. Metod för att lagra mimosa hostilis roten bark är inte annorlunda än lagra andra ört rötter. Det måste vara ordentligt torkat först.

Instruktioner

•Placera mimosa hostilis roten bark på en cookie plåt. Ställ ugnen på 160 grader F. plats cookie blad och bark i ugnen i 10 minuter att döda några insekter, insekter ägg eller andra föroreningar. Ta bort och Tillåt Barken svalna till rumstemperatur.

•Break eller strimla torkade Barken i små bitar. Placera den i en ogenomskinlig burk. Skruva på locket hårt. Placera burken i en varm plats för ungefär en vecka. Kontrollera varje dag för att se om kondens visas på insidan av burken. Om den gör det, är Barken inte tillräckligt torrt. Upprepa processen för uppvärmning.

•Placera Barken tillbaka in i glasburk. Skruva på locket hårt. Förvara burken i en sval, torr, mörk plats i garderoben, skafferiet eller källaren.