Hur gör jag använda självhäftande gemensamma stansad tejp?

Hur gör jag använda självhäftande gemensamma stansad tejp?

Självhäftande gemensamt sammansatt band--känd även som mesh band--är gjord av glasfiber och kommer i rullar av olika längder. Tejpen är ungefär 3 inches bred, bildas i en maska och har limmet fastnade på ena sidan. Dess design stoppar nödvändigheten av drywall förening på gemensamt innan bandet, som lim pinnar bandet till vägg ytan. Installera tejpen är en enkel process, för ordinarie flat fogar samt innervägg hörn.

Instruktioner

Ordinarie Flat gips lederna

•Measure längden på gips leden (skarv mellan två delar av installerade gips) från topp till botten med hjälp av ett måttband. Dra en del av mesh tejpen från dess roll, och använda sax för att klippa bandet till samma längd som uppmätta gips gemensamma.

•Håll avsnittet tejp i händerna med den självhäftande sidan mot väggen. Position och push tejpen över gips leden så att ändarna av bandet exakt möta ändarna av gips gemensamma--vara säker att gips leden går ner i mitten av bandet.

•Köra båda händerna längs ytan av mesh tejpa för att se till att den sitter fast ordentligt på, och på varje sida av gips gemensamt. Obs: Om du installerar två sektioner av tejp vinkelrätt mot varandra (som i fallet av en ny kvadrat installerade gips), överlappa inte de två avsnitten av tejp där två gips lederna möts. Om du gör skapar detta en liten bula i gips ytan efter att föreningen har tillämpats.

Invändiga hörn

•Measure längden på invändig gips gemensamma (som i fallet med en hörnet) och skär i avsnittet mesh tejp till samma längd.

•Fold bandet avsnitt i halva längden, med den självhäftande sidan på den yttre sidan av luckan. Placera avsnittet tejp mot inre gemensamma så att luckan är tätt mot mitten av gips leden.

•Tryck bladet av en gips kniv mot bandets vik, och köra det längs vikningen för att hjälpa position bandet på plats. Kör båda händerna längs bandet på båda sidor av dess veck så att tejpen sitter fast ordentligt på vardera sidan av leden.

Tips & varningar

  • Mesh band kan också enkelt skäras med en mattkniv.