Hur fungerar ett System hemsäkerhet utan kontrakt

Hur fungerar ett System hemsäkerhet utan kontrakt

Många hem har ett säkerhetssystem installerat, även om de nuvarande hyresgästerna inte kan ha varit de som betalt för det. Vissa betala för det men bara har råd med inte de höga månatliga kostnaderna för alarmbevakning. Många människor inser inte att när säkerhetssystemet installeras endast övervakning månadsavgiften står i vägen för gratis hem säkerhet. Larmsystemet fungerar fortfarande utan övervakning, och det är lätt att konfigurera på egen hand.

Instruktioner

•Installera ratten kan rörelse detektorer i stället för farstun rörelsedetektorer. Montering riktningar och hårdvara kommer att ingå i den rörelsedetektorer förpackningar. Ofta kommer att den gamla rörelsedetektor hårdvara montera den nya en.

•Anslut telefonlinjer till de nya rörelsedetektorer som uppdrag av tillverkaren. Brukar ansluta raderna från de nya rörelsedetektorer till en telefon eller tredje part dialer.

•Program dialekt eller dial-kapabla rörelsedetektorer att ringa telefoner för att förstora. Din mobiltelefon är oftast den viktigaste telefonnummer till program i dialer varna dig snabbt om det finns en inkräktare.

•Arm larm som du normalt skulle. Om det finns en inkräktare, de nya rörelsedetektorer kommer känna rörelsen och kommer att ringa upp att varna dig.

Tips & varningar

  • Överväga att ersätta de rörelsedetektorer som täcker Fönstren och alternativa infarter och utfarter, särskilt om du har ett stort hem eller en med flera olika post dörrar.
  • Om dialer-aktiverade rörelsedetektorn kan programmet en andra och tredje telefonnumret till dialer att maximera effektiviteten. Ringa upp din mobiltelefon och din grannes hem telefonen, till exempel, skulle vara effektivare när du är borta från området.