Hur fungerar en Post-och-Rail Fence?

Hur fungerar en Post-och-Rail Fence?

Stängsel material

Post och rail fence är den moderna versionen av split rail stängsel som användes på gårdarna till korall stora djur. De ger en landskapsarkitektur kant med en öppen känsla. Brukar de inlägg och skenor har i cedar eller tall men tillägg av vinyl har gjort fäktning lättare att ta hand om. Beroende på utseende, ett hem ägare vill uppnå, han kan få fäktning i antingen 8 eller 11 lister och med inlägg gjort för 2 eller 3 av dem. Inlägg gjorda för 2 skenor är ca 6 fot lång och 3 järnväg inlägg är cirka 7 fot lång. Rälsen själva kommer i 3 olika utföranden som inkluderar, diamantformade, runda eller en halv runda. De tjänster som används i denna typ av stängsel kommer förborrade för användning på en rak linje, ett slutet eller hörn.

Saker att göra före att bygga staketet

Innan en husägare börjar mäta för stängsel, bör tillstånd erhållas från det lokala kontoret för byggnaden och kod. I vissa län kan du få böter om du konstruerar ett staket utan bygglov. Kontrollera undersökningen för att kontrollera i gränslinjerna. Om husägare har en undersökning kommer att han vill prata med sina grannar att se om de har en. Om inte, då ömsesidigt överens om var att placera fäktning. Detta sätt har någon tvist senare, efter att stängslet sätts upp. Kontrollera alltid din gärning för verktyget företaget servitut eller dränering servitut. Det viktigaste steget som ingen bör missa är underground utilities, gasledningar eller elledningar som detta kan leda till allvarlig skada. Slutligen, om du tillhör ett kvarter eller villaägare förening, kontrollera din av-lagar för att se om det finns några begränsningar på stängsel.

Installation

Mäta ditt område innan du börjar är ett måste. Det verkar att med färdigskurna skenor du skulle bara börja i ena hörnet och gå vidare. Problemet är att om du får dit du vill ha en öppning eller i andra änden och det passar inte, vad gör du då? Om du mäter först och ta reda på det inte riktigt passar, kan du använda kortare rails på varje ände eller vid öppnandet i din trädgård så att det ser ännu. Om du slutar upp med att klippa en järnväg, kom ihåg slutet måste klippas för att passa in i öppningen i inlägget. Använd en post hål grävare för att gräva för inlägg. Hålet är grävde en extra 6 inches och fylld med grus att hålla vattnet från sitter på post slutet och ruttnande det. Inlägg är begravda så att det finns minst en sex tums clearing från marken till botten järnväg. En post-nivå används sedan för att se till att de är raka. Det är lättare att ställa in ändarna först och hänga en sträng från toppen av en till toppen av den andra. Sedan som insidan läggs inlägg, de kan göras för att längs strängen genom att gräva längre ner och lägga rätt mängd grus. När tjänster är i och fyllt, smuts bör vara tamped runt dem med en tamper. Detta är en arbetskrävande projekt, men inte svårt. När det är installerat, kan du måla på en fläck att ge staket skydd.