Hur frysa torra blommor

Bland de många sätt att bevara blommor, frysa torkning varar längst och behåller sin ursprungliga form och utseende. Proffs frysa blommorna i fyra veckor, börjar vid-20 grader F och långsamt höja temperaturen. Du kan köpa frysa torkning utrustning att använda hemma. Torkningen tar mindre tid hemma men kanske inte sista så länge eftersom det fryser till-5 grader F.

Instruktioner

•Decide om du vill investera i en stor maskin för fortsatt användning eller ett litet företag eller om du bara behöver torka en bröllop butik. Om du behöver denna tjänst bara en eller två gånger, du tar eller transport av dina blommor till en professionell tork. Du kan också torka blommor med kiselgel. Om du köper din egen utrustning, leta efter ett företag som erbjuder stöd och utbildning för deras produkter som live-support, videor eller online klasser.

•Forskning olika maskiner och leverantörer på nätet att hitta en som passar dina behov. Om du vill låsa torra blommor, en process som kallas frystorka den, du behöver speciell utrustning som kan sänka temperaturen och sedan dammsuga och extrahera fukt från objekt inuti maskinen.

•Om växande blommor, låt dem fullt Blom. Skär med diagonala snitt och placera stjälkarna i vatten under 12 timmar. Om bevara blommor från en händelse, göra färska nedskärningar och placera i vatten. Ludd Blom som inte är öppnade.

•Strip på utsidan av stjälkarna så att de kommer att torka snabbare och klippa till önskad längd. Stjälkar ta mycket längre tid än blommor att torka, så strippa snabbar upp processen. Några klipp stjälkarna helt och sladdarna för att ordna i en bukett efter torkning.

•Förbered torktumlare, efter tillverkarens anvisningar. Detta innebär vanligtvis att kyla maskinen till-5 grader F och försegla dörren för att hålla kylan i.

•Placera blommor på rack och ställa inuti maskinen och frysa i 24 timmar eller så länge som anvisningarna anger.

•Kontrollera blommorna genom att röra vid dem. Helt torkade blommor kommer inte att känna kallt eftersom all fukt har tagits bort. Om de känner sig kall, torr i ytterligare två dagar.

Tips & varningar

  • Försök inte att frysa torra blommor i en vanlig frys. De kommer att frysa men kommer inte att bevaras när de tinar.