Hur förbereda grönsaker med ingefära

Hur förbereda grönsaker med ingefära

Ingefära kan se artros, men denna knöl är kryddig, söt och fräsch. Ingefära hjälper till att skapa underbara vegetabiliska recept. Matlagning grönsaker, ingefära är en sensorisk fröjd: den kombinerade smaker kommer att fylla ditt kök med exotiska dofter och tillfredsställa smaklökarna, alltför. För bästa resultat, Använd färska, ekologiska ingefära och färska grönsaker. Ingefära är lätt tillgängliga på livsmedelsbutiker.

Instruktioner

Ginger Root

•Wrap färsk ingefära i hushållspapper och försegla i en plast frys påse. Förvara i frysen till två månader. Skär bort en bit av frusen ingefära att använda i ett recept, återvänder resten till frysen. Skala ingefära rot och placera det i en glasburk omfattas i Madeira eller Sherry så länge som tre månader, föreslår webbplatsen Gourmet detektiv. Använd ingefära lagras på detta sätt i recept som välkomnar en vin smak.

•Förbered ingefära rot i ett antal sätt att möta din recept instruktioner. Enligt den fina matlagning webbplatsen, skär ingefära i tändstickor eller "plankor," att ge textur till roten grönsaker recept. Klippt eller planked ingefära fungerar bra för att ingjuta buljong. Galler släpper ginger's väsen. Hugga, finhacka galler eller puré efter dina önskemål.

•Freeze färska grönsaker i lufttät plast fryspåsar. Släppa grönsakerna i kokande vatten i 2 minuter. Ta bort, köra under kallt vatten och helt cool innan tätning och frysning, råder Vegan Coach webbplats.

•Scrub färska grönsaker med vegetabiliska pensel i kallt vatten. Skär olika grönsaker i liknande storlekar för enhetlig tillagningstid. Koka grönsaker med peeling för maximal vitamin och näringsämnen nytta.

•Cook winter harvest grönsaker som palsternacka, rovor och Kukko med ingefära. Säsong grönsaker, lök, lönnsirap och ingefära för en kittlande och rejäl vegetabiliska maträtt. Prime smaklökarna som du andas in de söta och syrliga aromerna av grönsaker bakning till perfektion.