Hur får man torr injekteringsbruk bort av glasblock

Hur får man torr injekteringsbruk bort av glasblock

När du installerar glasblock, placeras injekteringsbruk vanligtvis i fogarna mellan blocken. Injekteringsbruk kan vara ganska rörigt att arbeta med, och det är inte ovanligt att bruket att få på glasblock. Injekteringsbruk torkar ganska snabbt, så det kan härda på blocken innan du märker och har en chans att rensa upp. Även om det är mycket lättare om fogarna är torkas omedelbart från glaset, kan gemensamma rengöringsmedel fortfarande ta bort injekteringsbruk när det har torkat.

Instruktioner

•Scrape bort så mycket av injekteringsbruk som möjligt. Ek skrapa pinnar finns på de flesta hem förbättring centra, eller du kan hantverk egna ur skrot trä. Undvik att använda någon metall skrapor--dessa maj skada glaset. Med en kvast att sopa bort injekteringsbruk som du kunde lossa.

•Combine 10 delar vatten till en del destillerat vit vinäger i en sprayflaska. Mätta återstående torkade injekteringsbruk med lösningen. Låt det sitta på blocket för några minuter.

•Torka området med en ren, fuktig svamp att ytterligare avlägsna injekteringsbruk. Skölj svampen ofta för att undvika spridning injekteringsbruk på blocken. Om stora bitar kvar på block, försöka skrapa igen med trä pinnar nu när fogarna har mjuknat lite.

• Fyll en hink med varmt vatten. Lägg till några sprutar av diskmedel.

•DIP en nylon skursvamp in i tvålvatten. Skrubba glasblock försiktigt med pad, lägga till mer tvål och vatten ofta. Gå över blocken med en trasa och vanligt vatten för att avlägsna alla tvål och injekteringsbruk rester.

•Upprepa proceduren som behövs tills alla injekteringsbruk har tagits bort. Att glasblock för att torka ordentligt.

•Ta bort någon injekteringsbruk haze från block. Denna vitaktig-färgad film finns ofta kvar på ytan efter injekteringsbruk borttagning. Gör en lösning av socker och vatten i en hink med 1 kopp socker för varje gallon vatten. Mätta hushållspapper i socker vatten och lägga dem direkt på glasblock där diset är närvarande. Låt dem sitta i minst två timmar.

•Ta bort papperet handdukar och skrubba med en nylon skursvamp. Buff glasblock med en torr trasa.