Hur får man svettfläckar ur en vit skjorta

Vita skjortor är en konstant smärta att rengöra på grund av hur lätt de tar på fläckar. Även om du inte spiller mat på det, kan svett orsaka fläckar till form under armarna. Svettfläckar kommer oftast inte från svett; de kommer från tillsatser i din antiperspirant. Deodorant surhetsgrad orsakar gula fläcken är associerad med svett.

Instruktioner

•Mix 4 msk bikarbonat i 1/4 kopp vatten för att göra en pasta. Gnugga in det i svett fläcken. Låt pastan torka i två timmar.

•Wash tröja med en vanliga tvättmedel enligt Tvättinstruktioner på skivbolaget skjorta. Kontrollera om fläcken är kvar innan du torkar skjortan.

•Om tvätt inte bort fläcken, blanda lika delar citron juice och vinäger och Häll blandningen på svett fläcken. Tvätta tröjan igen. Kontrollera om fläcken är kvar.

•Om fläcken är fortfarande kvar, krossa två aspirin till ett fint pulver och blanda det med vatten till en pasta. Använder en gammal tandborste, skrubba klistra in fläcken. Låt det sitta i två till tre timmar och sedan tvätta tröjan igen.