Hur får man lukten av cigarettrök ut kläder

Hur får man lukten av cigarettrök ut kläder

Ingen har lukten av cigaretter. Ens mest hardcore, 3 pack om dagen rökare kommer att erkänna lukten sig är motbjudande. Det är beroendeframkallande nikotinet som håller dem röka - inte lyxiga lukt.

Icke-rökare som lever med rökare rapportera detta eftersom deras #1 favorithatobjekt om deras rökning följeslagare... hur hemskt det luktar.

Även om du inte kanske kan undvika ska besöka den kedja rökaren i familjen, kan visst du göra något om de skadliga ångor som färgar dina kläder. Dofterna kommer ut med relativt billiga produkter med objekt du troligen redan runt huset.

Instruktioner

•Soak objekt i vinäger. Syror i vinäger neutralisera lukter, särskilt när du kombinerar det med bakpulver. För kläder: Blötlägg i en blandning av bikarbonat och vinäger (1 kopp bakpulver med 1 kopp ättika åtminstone) och tvätta sedan i varmt vatten som vanligt med vinäger/bakning soda blandningen tillsammans med vissa tvättmedel. För draperi: ta bort draperi från väggen och som i badkar full av varmt vatten (bara tillräckligt för att täcka draperier inte full). För varje draperi panel Häll 1 liten flaska vinäger och låt dra i minst en timme. Tvätta sedan med diskmedel och bakpulver (1 låda).

•Ta bort från golv och mattor. Du kan strö bakpulver på mattan och låt det sitta före dammsugning det upp. Du kan också lägga till ett aromaterapi element behandling genom att köpa din favorit eterisk olja och blanda det med bakpulver innan stänk. För de av er som har torr/Sugarnas som kan dammsuga och tvätta, du kan sätta en ättika och vatten blandning och mattor rena som alldeles för.

• Öppna ett fönster. Ventilation är ett måste att övervinna cigarettrök. Fråga rökaren att antingen gå utanför eller öppna ett fönster när de lyser upp och hålla fönstret öppet att rensa luften efteråt. Andra människor bor det också och har rätt för deras utrymme och luft ska respekteras.

Tips & varningar

  • Inte luras av fordringar som lukt avlägsnande produkter. Om den inte har ett rengöringsmedel i det, kommer du inte att få bort rök lukt.
  • Doft som genererar luktborttagningsmedel bara tjänar till att maskera lukten. När du tar dem ur huset, märker du lukten av gamla cigaretter igen. Du måste tvätta bort lukten! De bästa luktborttagningsmedel kommer att ha aktivt kol, bakpulver eller cyklodextrin i det. Jag rekommenderar Febreze för efter rengöring för att upprätthålla rena, fräscha doften.