Hur får man kläder verkligen vit utan att använda blekmedel

Blekmedel kan hålla vita kläder ser deras vitaste, men det är också hårda på huden, ögonen, lungorna och miljö. Men du kan rengöra och bleka ditt hushåll tyger utan användning av hushålls blekmedel, ersätta säkert och naturligt alternativ som skryter imponerande resultat.

Instruktioner

•Pour varmt vatten i en stor skål eller hink, och lägga till flera citronskivor. Njut av din vita plagg i skål eller hink för en till två timmar. Kombinationen av varmt vatten och citronsyra kommer att lösa upp fläckar och återställa vithet till plaggen.

•Let din tvättmaskin fyll med vatten. Lägg till din vanliga tvättmedel, och 1/2 till 1 kopp vit vinäger 1 kopp. Lägga till din vita kläder i maskinen och tvätta plaggen som vanligt. Ättiksyra i vinägern hjälper bleka och mjuka upp dina tyger.

•Häng din vita kläder på tork i solen. Solljus kan ytterligare bleka tyger.

Tips & varningar

  • Förutom ättika, kan du lägga till andra produkter till din tvätt som säkert och naturligt alternativ till bleach. 1/2 kopp bakpulver tillsammans med ditt vanliga tvättmedel, eller Använd 1/2 kopp av väteperoxid eller citronsaft. Dessa är alla naturliga och säkra, men använder endast en i taget. Kombinera dem inte.