Hur får man flyger ut ur huset utan att döda dem

De flesta människor döda flugor utan en tanke. Men de är djur, och de kan känna smärta. Så är ansvarsfullt alternativ att få flyger ut ur huset utan att döda dem. Det inte kommer att förmodligen ta längre än jagar dem runt huset med en Flugsmälla. Och om medkänsla för insekter är längre än du, gör det av praktiska skäl; ingen jävla flyga lik att städa upp.

Instruktioner

• Öppna ett fönster och coral dem ur huset. Under dygnets ljusa timmar tenderar flugor att samlas på windows ändå försöker förgäves, att hitta en väg ut. Finna en populär fönster och ta bort skärmen från utsidan, öppna fönstret från insidan, och sedan titta på och vänta på avstånd. Inom fem minuter bör flugor fritt. Tänk bara på att stänga fönstret direkt eller kan du sluta med fler flugor inne i huset än när du började.

•Vänta tills varje fluga att landa på en plan yta, som fönster, vägg eller bord. Noggrant placera ett glas ovanpå det och skjut sedan en tjock bit papper under (som ett vykort eller kartong), mellan glaset och yta. Håll pappret mot glaset, bära fluga ut ur huset och release.

•Catch flugor med bara händerna, om du letar efter utmaning och inte har något emot att röra vid dem. Ja, det är nästan omöjligt för de flesta, men det kan göras, särskilt med praktiken.

•Invest i bugg vakuum; Ja, de finns! Avsedda för barn att fånga och studera buggar utan att döda dem, fungerar det för ändamålet vuxna också. Du bör kunna få en för cirka femton spänn. Men se upp. Det finns bug dammsugare som gör döda insekter i processen. För att hitta den typ du letar, söka på Internet efter "bugg vakuum för barn."

Tips & varningar

  • Om du kan få flyger ut ur huset utan att döda dem, är perfekta alternativet att undvika att få flugor i huset på alla. Kontrollera att alla dina fönster har skärmar på dem (inga hål) och hålla dina dörrar stängda. Det hjälper också för att hänga på rätterna. Flugor lockas till mat, naturligtvis, så desto starkare lukten som kommer ut ur ditt hus, särskilt genom öppna fönster – ju mer du är uppmuntrande flugor för att förfölja era dörrar som bara väntar på sin chans att flyga i.