Hur får man fläckar av skiffer

Hur får man fläckar av skiffer

Skiffer plattor är en av de mer nonporous naturliga stenar du kan installera i ditt hem eller kontor, men det är fortfarande mottagliga för fläckar över tiden, speciellt när mörk vätskor eller fett är tillåtna att sjunka ner i ytan. Förseglade skiffer är också hotad, men det finns en mängd olika metoder du kan använda för att ta bort fläcken beroende på vilken typ det är och hur långt in i skiffer fläcken har blöta.

Instruktioner

•Ta bort fett fläckar eller ljusare fläckar med vanligt diskmedel. Gäller diskmedel direkt i ansiktet av skiffer, och skrubba med en fuktig svamp eller skrubba borste från köket. Rengör ytan med rent vatten och upprepa proceduren efter behov.

•Rengör skiffer med en bricka rensade om diskmedel inte fungerar. Tillämpa kakel renare enligt tillverkarens instruktioner, som vissa märken direkt ur behållaren, medan vissa typer av kakel rengöringsmedel är blandade med vatten innan de används på kakel.

•Soak tuffare fläckar med en bakpulver blandning att dra fläcken av kakel. Blanda lite vatten med bakpulver. Du en krämig blandning, inte en rinnande blandning, så justera förhållandet mellan soda vatten tills du uppnå en tjock yoghurt konsistens och tillämpa det i ansiktet av skiffer. Låt det sitta i några minuter och torka rent.

•Ta bort de tuffaste fläckarna med lera drar. Lera drar är vanligare för användning som en naturlig typ av medicin när den används med kataplasmer dra giftet i och infektion av sår, kan samma metod användas på skiffer plattor. Alla typer av kommersiella lera (som den som används för att skapa keramik) kan användas. Täcka fläcken med lera, låt det sitta i 20 minuter, torka området rent och upprepa vid behov.