Hur får man fläckar av Baseball byxor

Hur får man fläckar av Baseball byxor

Du vill behålla byxorna baseball ser fräsch och ren för speltid, men baseboll är ett smutsigt spel. Förutom de svåra att ta bort smuts, lera och gräs fläckar som är typiska med baseball, envis lera fläckar är också vanliga. Det finns ytterligare en utmaning om baseball byxorna inte en solid vit, som du inte vill ta bort någon enhetlig färg när man slåss mot fläckar.

Instruktioner

•Soak byxor med en cap-full av färg säker blekmedel, tvättmedel och vatten i 30 minuter till en timme. Ta bort byxor och tvätta normalt i brickan.

•Använd en fläck-specifika renare som OxiClean på seg lera eller gräs fläckar.

•RUB bakpulver i fläcken och sedan tvätta som vanligt. Du kan också blanda bakpulver med en inköpt fläckborttagningsmedel och tillämpas på det färgade området.

•RUB gräs fläckar med vit vinäger att bryta upp fläcken. Häll en skvätt vinäger på det färgade området och skrubba vinäger med en tandborste då tvätta byxorna som vanligt.

•Soak byxor i kallt vatten före tvätten för att lyfta fläckar. Skicka byxorna genom två tvätta cykler då avstå från att placera dem i torktumlaren. Häng eller luft torr byxor istället som värmen från torken kan ställa några fläckar du inte kunde ta bort första försök.